joi, 31 decembrie 2015

Multumesc pentru acest an!

Mi-a placut acest articol , m-am regasit in el de aceea va las sa-l cititi.....




,,În speranța unui an mai bun, noi ... facem curățenie generală în casă (pentru a îndepărta orice nefericire, zic chinezii). Ne pregătim din timp să-l întâmpinăm cum se cuvine (mâncare aleasă, băutură, rezervări la distracție). Simulând sau stimulând abundența, bunăstarea și veselia să ne calce pragul. Dăruim, cumpărăm, urăm, ajutăm, colindăm, ne agităm... (încercăm să) respectăm tradiții, obiceiuri, superstiții, credințe, ritualuri.
...toți, fără excepție. Peste tot în lume. Indiferent de rasă, sex, vârstă, convingeri. Pentru că așa se face. Pentru că-i frumos. Și, mai ales, pentru că ne este mai ușor să lăsăm la o parte gânduri, întrebări sau meditații în noaptea specială ... în care Speranța stă cu noi la masă.
Dar cine-a zis că mai ușor e mai bine?
Timpu-i scurt, da chiar și așa, nu-l pot lăsa să treacă de capul lui în noul an fără să vă mai „descânt” un pic în anul ăsta. :)
Vouă, celor ce vă bucurați de artificii și clopote în noaptea de an nou, cu credința că lumina și zgomotele alungă duhurile rele din jur, vă urez să găsiți cât mai curând răspunsul la întrebarea „cine le alungă pe cele din noi?”
Vouă, cei ce purtați roșu în fix noaptea de an nou, cu speranța că veți avea noroc în dragoste, vă urez să fiți mereu voi înșivă , să vă iubiți, în primul rând pe voi, atât de mult încât să atrageți ca un magnet iubirea celor din jur, necondiționat de vreo culoare!
Vouă, celor ce vă puneți bani în buzunare ca să-i aveți tot anul care vine, vă urez să fiți mulțumiți și recunoscători pentru fiecare bogăție cu care ați fost binecuvântați, mai ales dacă nu ați dat niciun ban pe ea!
Iar Vouă, celor care nu vă pasă (de roșu, de galben, de bani, de pește la masă...)  vă urez să aveți sănătate, timp, disponibilitate, dorință și putere  să vă faceți propriile ritualuri în noaptea de an nou, cu credința că deja ați înțeles:
Speranța e ceva frumos dar atât. Ca să aibă justificare trebuie însoțită de dorința puternică de-a schimba tot ce-a fost greșit; de-a arunca pe fereastră nu lucruri vechi, ca italienii, ci stări de spirit proaste, obiceiuri rele și emoții negative; de-a face curat și în suflet, nu numai în casă...
Vă las cu speranța ca norocul, binele și iubirea să vă însoțească în noul an, iar dorințele să vi se împlinească!,,


Acum eu:)
Va doresc .....An Nou Fericit! Sa-l parcurgeti sanatosi si cu zambetul pe buze, incercati sa fiti frumosi  pe dinauntru, sa fiti cat mai fericiti, darnici, mai buni ........  sa iertati ....nu traiti cu supararea in suflet, eliberati-va de toata  durerea ce o tineti in voi ..... Va doresc liniste sufleteasca, sa fiti impacati cu voi insiva, va doresc brate care sa va imbratiseze.....si umeri pe care sa va sprijiniti capul obosit .....Multumesc Lui Dumnezeu pentru toate darurile primite ...pentru familia mea, pentru copii mei si pentru sotul meu .....La multi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu